Második kerületi pedagógiai szolgáltató központ logó

Versenynaptár

Budapesti általános iskolák matematikaversenye fővárosi forduló

Időpont: 2014. május 8. 15:00
Tagozat: Matematika
Helyszín: Darus Utcai Általános és Magyar-német Két Tannyelvű Iskola


 

 Versenykiírás

1. A versenyen indulhat minden olyan budapesti általános iskolás tanuló, aki iskolájának 5., 6., 7. vagy 8. osztályába jár. A verseny kifejezetten általános iskolásoknak kerül megszervezésre, ezért nem indulhatnak rajta olyan gyerekek, akik valamely gimnázium tanulói, vagy olyan iskolában tanulnak, ahol a gyerekek felvételi alapján kerülnek kiválasztásra.
2. A verseny két fordulós. Az első fordulót a kerületek szervezik meg saját hatáskörben. A verseny döntőjébe kerületenként és évfolyamonként 2 gyerek kerül. A döntő megszervezése a kerületi matematika munkaközösség-vezetők feladata.
3. A verseny döntőjére nevezni kell. Erre évente aktualizált nevezési lap szolgál. 
4. A verseny mind a tanulók, mind pedig az iskolák számára ingyenes. A kerületek továbbjutóit a kerület tanárai döntik el, a döntő feladatsorainak javítását és a végső sorrend megállapítását a budapesti kerületi matematika munkaközösség-vezetők végzik.
5. Minden, a versennyel kapcsolatos kérdésben a kerületi általános iskolai matematika munkaközösség-vezetők közössége dönt. A döntő feladatait a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium matematika munkaközössége állítja össze. Regisztráció 14.00 órától

Eredmények:

< Vissza

weboldal készítés -
1024 Budapest, Keleti Károly utca 37. - Tel./Fax: 325-0403, 336-0196 - E-mail: